Am primit o amenda pentru necomunicare date catre politia locala in cazul unei parcari neregulamentare. Nu am primit decat aceasta adresa, nicio solicitare de comunicare date, niciun avertisment privind parcarea neregulamentara. Mi s-a pus in vedere sa platesc o suma de 1.450 lei avand in vedere o instiintare anterioara primita de mine "cu confirmare de primire" (ceea ce nu s-a intamplat, nu am primit si nu am semnat nimic) si pe care as fi refuzat sa o duc la indeplinire. Am contestat amenda printr-un avocat specializat, insa din August 2023 pana in prezent nu am primit nicio rezolutie.
Cum se poate solutiona aceasta situatie? Cam care sunt termenele de solutionare pentru astfel de cazuri?
Multumesc
Verificați pe portalul instantelor după numele dvs sau mai simplu după nr de dosar și o sa vedeți dacă au fost termene pana la acest moment etcetc.Nu exista termene stipulate în legislație pentru finalizarea unui dosar,,depinde de n factori.Din August anul trecut pana în prezent judecătorii, grefierii protestează (de fapt o forma de greva ilegala)iar dosarele se amână,se tergiversează etc.