avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... După absolvirea Scolii Profesionale din cadrul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

După absolvirea Scolii Profesionale din cadrul Liceului de Constructii ...

După absolvirea Scolii Profesionale din cadrul Liceului de Constructii din fostul mun.Gh.Gheorghiu-Dej in meseria mecanic utilaje , am fost angajat la Statia Utilaj Transport din mun. Gh. Gheorghiu Dej , jud.Bacău apartinand Trustului de Construcții Industriale , filiala mun. Gh.Gheorghiu - Dej .La sediul Trustului de Constructii mi sa eliberat si carnetul de muncă, in perioada Februarie 1979 . Aceasta Carnet de muncă eliberat pe numele Barcan M. Gheorghe in momentul de fata este dispărut. Pentru refacerea evidentei vechimii in muncă mi sa cerut seria si numarul carnetului de muncă. Cum pot obtine aceasta informatie ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:12, 18 Ianuarie 2024
De la fostii angajatori , unde ati prezentat carnetul de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde pot gasi arhiva??!! AFANFANA AFANFANA In ani 1971-1986 am lucrat cu contract de munca la unitate apartinand de Ministerul Constructiilor Industriale si anume Trustul de Constructii Industriale si ... (vezi toată discuția)
Reconstituirea vechimii in munca - probleme avocat nicoletalazarec nicoletalazarec Buna seara. Acum un an m-am adresat unui avocat pentru ma ajuta a-mi reface carnetul de munca, pierdut cu ani in urma, nereusind a procura singura adeverintele ... (vezi toată discuția)
Adeverinta incadrare in grupa ii de munca gabormak gabormak Am lucrat ca subinginer constructor 4 ani la TCMM (Bucuresti, Filiala Moldova Noua) Cum pot dovedi c-am lucrat in grupa a II-a de munca ? as avea nevoie pentru ... (vezi toată discuția)