avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua numele meu este Nicoleta si as dori sa stiu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua numele meu este Nicoleta si as dori sa stiu cum ar ...

Buna ziua numele meu este Nicoleta si as dori sa stiu cum ar fi mai bine sa actionez in cazul meu de malpraxis ?Eu locuiesc in Londra si as dori sa incep demersurile de judecata impotriva unei clinici din Istanbul Turcia
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 16:55, 18 Ianuarie 2024
Buna ziua, contactati un avocat din Turcia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut avocat specializat in drept international Mona Damarli Mona Damarli Locuiesc in İstanbul caut avocat si vresı sa stiu daca un avocat specializat in drept international m-ar putea reprezenta mai bine in instanta.avem un ... (vezi toată discuția)
Reintregirea familiei LarisaKaradağ LarisaKaradağ Buna ziua. As avea o nelamurire: sunt casatorita de putin timp cu un cetatean turc. Eu sunt stabilita in Franta. As dori sa aflu daca se poate, care sunt ... (vezi toată discuția)
Acte AlexVulturu AlexVulturu Buna ziua , Locuiesc in Turcia si nu am mai fost demult timp in Romania ,de curand am o fetita careia i-am facut certificat turcesc dar mi-as dori sa ma ... (vezi toată discuția)