avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Buna ziua, doresc sa cer falimentul personal insa am o ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Buna ziua, doresc sa cer falimentul personal insa am o situatie ...

Buna ziua, doresc sa cer falimentul personal insa am o situatie mai complicata. Mentionez ca am varsta de 26 de ani si am datorii la banci undeva la 12.000 euro cu dobanzi si penalitati, de aproximativ 3 ani. In anul 2022 am infiintat o firma cu care am inceput sa fac profit, insa profitul respectiv fiind destul de mic, aproximativ cateva mii de lei, cu care mi-am acoperit traiul lunar, mentionez ca nu am scos deloc dividende si totul a fost reinvestit. Intrebarea mea este, in aceste conditii, pot cere falimentul personal ? Mentionez ca sunt eligibil pentru celelalte conditii. Va multumesc frumos pentru raspunsuri.

Alte discuții în legătură

Drepturile actionarilor ContSters48380 ContSters48380 Buna ziua, Eu sunt actionara la o firma infiintata de fostul meu socru. Sa va spun pe scurt problema mea: in asteptarea hotararei judecatoresti de ... (vezi toată discuția)
Asociatie - comercializare reviste religioase ptr autofinantare miraj miraj buna ziua o asociatie de tip religioasa comanda reviste la tiparit-o Tipografie oarecare- si apoi sa le distribuie prin vanzare(tarabe, chioscuri,etc). pot ... (vezi toată discuția)
Posibil conflict de interese in proiect european Ludof Ludof Buna ziua, In acest moment asociatia pe care o conduc implementeaza un proiect european in calitate de partener. Asociatia noastra, impreuna cu alta asociatie ... (vezi toată discuția)