avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Firma de administrare a blocului din București, ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Firma de administrare a blocului din București, Colentina, Viom_r ...

Firma de administrare a blocului din București, Colentina, Viom_r nu vrea sa ne predea actele și banii aproximativ 20.000 lei. Dacă i-i dam în judecată eu de unde recuperez banii de la Asigurător sau de la el sa demonstram ca nu a administrat bine banii și a dat faliment. Dacă nu are asigurarea valabilă. La Primaria sector 2 ce pot face?

Alte discuții în legătură

Unde sa ma adresez pentru cauciucul taiat in groapa de langa sina de tramvai. Tzutzuricu40 Tzutzuricu40 Bună ziua, as vrea sa fac o sesizare si apoi cerere de despăgubire in legătură cu faptul că mi s-a taiat cauciucul si s-a bușit janta intr-o groapa de ... (vezi toată discuția)
Inselaciune edymanuel2000 edymanuel2000 In urma cu 2 ani am facut un contract cu o firma X pentru a imi realiza tamplarie de PVC ! Eu am platit din banii adica 850 lei la data semnari contractului si ... (vezi toată discuția)
Firma falimentara/ cum recuperez banii ? luc80 luc80 Salutare, Sunt nou pe forum... sper ca am postat unde trebuie. Pana acum câteva zile am lucrat, ca PFA, pentru o firma care și-a suspendat ... (vezi toată discuția)