avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Neclaritate în privința pensiei alimentare ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Neclaritate în privința pensiei alimentare ...

Buna ziua. Am o neclaritate în privința pensiei alimentare pt copil. Am divorțat acum 3 ani pe cale amiabila la notar, a fost stabilita o anumita suma pe care fostul soț sa o plătească, însă uneori trec 1-2 luni pana sa îmi trimită ceva. Menționez ca intr-un an am primit din partea lui jumătate din suma. Pot face ceva legal în acest sens?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:13, 19 Ianuarie 2024
apelati la executor pt plata silita a pensiei.
Menționez ca nu deține bunuri pe numele sau, iar salariul este încasat pe Revolut.. nu detine alte conturi. Se poate face cumva poprire pe acesta?

gi-jane2 a scris:

apelati la executor pt plata silita a pensiei.

da, se va popri la sursa, angajatorul va retine si vira .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am o hotarare de divort definitiva iar fostul sot ... Annna19 Annna19 Buna ziua! Am o hotarare de divort definitiva iar fostul sot a inceput sa plateasca pensie alimentara de o luna de zile. Conform calculelor mele ar fi ... (vezi toată discuția)
Poprire Bujor Catalina Bujor Catalina Buna ziua, va deranjez cu cateva intrebari: in cazul in care ratele ptr un credit nu au fost platite si debitorul a fost instiintat/somat sa plateasca, ... (vezi toată discuția)
Pensie de întreținere minor Blueionyka Blueionyka Va rog sa ma ajutați cu o informație. Divorțul s-a pronunțat in mai 2017 si fostul meu soț a fost obligat la plata unei pensii de întreținere pt ... (vezi toată discuția)