avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Vă rog să mă lămuriți cum se pune în ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Vă rog să mă lămuriți cum se pune în executare ...

Bună ziua!
Vă rog să mă lămuriți cum se pune în executare o hotărâre judecatorească executorie provizoriu de drept referitoare la drepturi salariale.
Hotărârea a fost pronunțată în 3.10.2023 și primită în ianuarie 2024.
Este nevoie să apelez la executor judecătoresc sau ce trebuie să fac, iar suma calculata de expertul contabil o voi primi integral sau eșalonat, începând cu tranșa de 5% ?
Vă mulțumesc anticipat!
Cu stimă,
Cruceanu Camelia
Cel mai recent răspuns: cruceanu maria camelia , utilizator 21:38, 19 Ianuarie 2024
1. Nu este nevoie sa apelati la un executor decat in situatia in care angajatorul nu o pune in executare de bunavoie.

2. Pentru sectorul bugetar, suma se va achita in transe.
Vă mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

- de la ce data trebuie sa se calculeze si sa se plateasca ? ... oanaportar oanaportar - de la ce data trebuie sa se calculeze si sa se plateasca ? Buna dimineata ! Va rugam din suflet sa ne ajutati cu un raspuns la urmatoarea ... (vezi toată discuția)
Drepturi banesti Daniel1900 Daniel1900 Buna ziua! Lucrez la o Gradinita de stat in judetul Timis! Am castigat un proces care este irevocabil si trebuie sa imi dea suma de aprox 100 de milioane ... (vezi toată discuția)
Plata hotarare judecatoreasca - executare silita gabitza23 gabitza23 Buna ziua, In urma unei hotarari ramasa fara drept de apel in mai 2014 care face referire la diferente de incadrare a unor salariate pentru perioada martie ... (vezi toată discuția)