avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 337 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Eu lucrez la o farmacie si am avut ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Eu lucrez la o farmacie si am avut inventarul recent, ...

Buna ziua,
Eu lucrez la o farmacie si am avut inventarul recent, doresc sa stiu daca nu semnez actele finale in care imi zice cat am de plata, voi fii data afara pe loc?
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: TTtt7654 , utilizator 11:16, 20 Ianuarie 2024
Ati iesit lipsa la inventar ?

Sunteti vinovata de acea lipsa?

Cornel Vasile a scris:

Ati iesit lipsa la inventar ?

Sunteti vinovata de acea lipsa?

Da am iesit lipsa la inventar si este o suma destul de mare. Eu cand m-am angajat mi s-au dat actele in care era scris ca primesc gestiunea asa cum este, nu a fost niciun inventar cand m-am angajat si neavand experienta am semnat actele. Aceasta clauza am vazut-o dupa 2 ani.
Nu sunt vinovata de aceasta lipsa ce s-a gasit la inventar.
Nu este nicio problema ..actele de inventa se semneaza ce s-a constatat la inventariere..problema se pune cand vi se solicita restituirea acelui prejudiciu sa nu semnati documente ca recunoasteti lipsa.

Pentru recuperare trebuie sa va actioneze in inntanta sau sa aiba acordul dvs.

Iar daca ceilalti colegi ai mei vor lua decizia sa nu semneze si sa isi incheie contractul cu farmacie, ce se poate intampla? Nimeni nu doreste sa plateasca acest inventar.
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Ianuarie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic
Va va actiona in instanta..are un termen de 3 ani , chiar daca incetati c.i.m.

Alte discuții în legătură

Imputatie minus inventar sorina218 sorina218 Lucrez la un magazin de lenjerie din ianuarie 2011.Magazinul are trei posturi:un gestionar si doua vanzatoare. Initial am fost angajata ca vanzatoare, apoi, ... (vezi toată discuția)
Lipsa in gestiune... cum se stabileste vina? ancaantoce ancaantoce Buna ziua! M-am angajat pe 9 iulie 2012, la un magazin alimentar pe postul de vanzator-gestionar. Celelalte colege nu stiu sigur daca sunt trecute ca si ... (vezi toată discuția)
Predarea de gestiune eindianu eindianu am si eu o intrebare legata de predarea unei gestiuni, sunt gestionar la o firma de logistica am vrut sa-mi dau demisia de la firma actuala si a fost facut un ... (vezi toată discuția)