avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Eu lucrez la o farmacie si am avut ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Eu lucrez la o farmacie si am avut inventarul recent, ...

Buna ziua,
Eu lucrez la o farmacie si am avut inventarul recent, doresc sa stiu daca nu semnez actele finale in care imi zice cat am de plata, voi fii data afara pe loc?
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: TTtt7654 , utilizator 11:16, 20 Ianuarie 2024

Cornel Vasile a scris:

Va va actiona in instanta..are un termen de 3 ani , chiar daca incetati c.i.m.

Va multumesc frumos pentru raspunsuri!
O zi frumoasa sa aveti!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imputatie minus inventar sorina218 sorina218 Lucrez la un magazin de lenjerie din ianuarie 2011.Magazinul are trei posturi:un gestionar si doua vanzatoare. Initial am fost angajata ca vanzatoare, apoi, ... (vezi toată discuția)
Lipsa in gestiune... cum se stabileste vina? ancaantoce ancaantoce Buna ziua! M-am angajat pe 9 iulie 2012, la un magazin alimentar pe postul de vanzator-gestionar. Celelalte colege nu stiu sigur daca sunt trecute ca si ... (vezi toată discuția)
Predarea de gestiune eindianu eindianu am si eu o intrebare legata de predarea unei gestiuni, sunt gestionar la o firma de logistica am vrut sa-mi dau demisia de la firma actuala si a fost facut un ... (vezi toată discuția)