Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Sunt agent de asigurari din anul 2007, in luna octombrie 2009 am facut o polita RCA pentru o masina iar apoi am trimis chitanta si asig. la inspectorul de zona pentru a fi introdusa in baza de date iar inspectorul de asigurari mi-a comunicat ca masina pentru care am facut RCA a fost implicata intr-un accindet de circulatie si asigurarea nu este valabila pe motivul ca datele sunt eronate si tot acesta mi-a solicitat sa merg sa-i restui banii proprietarului, sa iau asigurarea si sa o anulez (mentionez ca asig. a fost scrisa in data de 16.10.2009 iar data intrarii in vigoare 17.10.2009 si accidentul s-a produs in data de 19.10.2009). Acum am primit acasa o scrisoare de la firma de asigurari prin care i-mi cer sa platesc suma de 10.000 lei bani daune pentru ca ei au constatat si au despagubit pe cel care a fost implicat in accident si s-a folosit de asigurarea pe care ulterior am anulat-o. Va multumesc mult.
Stimate domn v-am rugat sa imi precizati ce fel de eroare s-a strecurat in polita de asigurare. Este f important sa spuneti asta, deoarece asa va putem ajuta.
Numai personal cunoasteti adevarul.Toate explicatiile/consecintele insiruite aici, sunt pur si simplu bazate pe prezumtii.Daca aveti posibilitatea de a dovedi contrariul acuzatiilor, cu probe scrise eventual marturii ale altor persoane implicate, puteti combate/anula responsabilitatea proprie.Faptul ca v-ati consolat, demonstreaza ca ati inteles realitatea.
Problema rca
cornel_marius
Buna ziua .Daca o asigurare RCA se dovedeste ca nu a fost valabila la data accidentului([i] nu stiu cum se poate face asta[/i]) , asiguratorul mai poate ... (vezi toată discuția)
Asigurare rca falsa
BobySolo
Buna ziua, am fost implicat intr-un accident rutier (o duba mi-a taiat calea iesind de pe un drum secundar unde avea \"Cedeaza trecerea\" si desi am franat ... (vezi toată discuția)