avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Am moștenit o cota parte dintr-o casa, o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Am moștenit o cota parte dintr-o casa, o parte eu ...

Bună ziua!
Am moștenit o cota parte dintr-o casa, o parte eu și sotia, cealaltă parte este moștenită de doi nepoți care nu și-au plătit impozitul de câțiva ani. Ce se poate întâmpla dacă nu-și plătesc impozitul deloc?
Exista vreo modalitate prin care pot sa fie obligați să-și plătească impozitul?
Va mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: SCA IONESCU & NOVAC , Avocat 16:51, 22 Ianuarie 2024
Puteți plăti dvs impozitul și apoi sa le cereti sa va restituie partea lor - amiabil sau prin instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coproprietate pe cote parti. reguli privind plata impozitului si vanzarea cris_89 cris_89 In urma succesiunii facute in urma decesului bunicului, mama mea a mostenit o jumatate dintr-o proprietate (casa parinteasca) iar cealalta parte a fost ... (vezi toată discuția)
Drept de vanzare? botorka botorka Am moștenit de 32 de ani 3/8 parte după ce a murit tata dintr-un apartament cu două camere. Acum a murit si mama mea. Dar, ea in, luna mai a făcut Contract ... (vezi toată discuția)
Neplata taxe teren Fox_6200 Fox_6200 Buna ziua.Detin un teren intravilan si altul extravilan,ca mostenire din partea tatalui ce a decedat in 1989.Suntem 3 frati din care 1 a decedat,iar mama a ... (vezi toată discuția)