avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Daca succesiunea s-a deschis la un notar si a fost ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daca succesiunea s-a deschis la un notar si a fost dezbatut deja ...

Daca succesiunea s-a deschis la un notar si a fost dezbatut deja un cont bancar , continuarea in caz ca mai sunt bunuri (un apartament) se face la acelasi notar ?
Mostenitori :sotul si fiica defunctului sot.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 14:46, 20 Ianuarie 2024
Da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune cu probleme Mihon Liviu Mihon Liviu Am o situatie deosebita privind succesiunea si anume: -Fratele meu are o fata din prima casatorie. -Dupa divort ,sa casatorit din nou si nu au copii, la a ... (vezi toată discuția)
In cat timp , de la data decesului se poate face dezbaterea succesiunii ... freeanifer freeanifer In cat timp , de la data decesului se poate face dezbaterea succesiunii dupa decesul unuia din soti ? Mostenitori sunt sotul supravietuitor si fata rezultata ... (vezi toată discuția)
Cum se face succesiunea? succesiune cu mari probleme spartacus172 spartacus172 Cum se face succesiunea? Am fost la mai multi notari si notarite si pareriel sunt impartite. T si G au avut un apartament. T si G au decedat si au avut doua ... (vezi toată discuția)