avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua fostul sot de care sunt divortata a depus ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua fostul sot de care sunt divortata a depus actele pentru ...

Buna ziua fostul sot de care sunt divortata a depus actele pentru alocatie in belgia ....insa copii primesc alocatie deja din românia....ce se poate întimpla?eu risc sa patesc ceva din cauza la ce face el?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 16:24, 20 Ianuarie 2024
Copii au dreptul legal să beneficieze și de alocație din Belgia, dar numai diferența, după ce se scade alocația primită în România.
În Belgia alocația pentru copii e mai mare, și copii care au un părinte care lucrează acolo, au dreptul prin intermediul acelui părinte și la alocație din acea țară, dar cum v-am spus, scăzând din cuantum valoarea alocației primită în România.
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Ianuarie 2024
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie europeana Elena676 Elena676 Sunt divortata si am in intretinere un copil in varsta de 15 ani. Fostul sot este stabilit in Germania, unde a solicitat alocatia de stat pentru copil. Statul ... (vezi toată discuția)
Alocatia europeana pentru copii se poate obtine daca sunt divortata? dia_dia45 dia_dia45 Buna dimineata. Poate cineva sa ma lamureasca in leg cu o problema legata de alocatia europeana? Alocatia europeana pt copii se poate obtine in cazul in care ... (vezi toată discuția)
Alocatiile de stat claumona70 claumona70 Buna seara.Sunt casatorita cu un cetatean Austriac de origine romana din 2001.In urma casatoriei au rezultat 2 copii nascuti in Austria.Conform legislatiei ... (vezi toată discuția)