Contestatie in instanta decizie blocare cont facebook personal si business pentru asociere cu un cont de instagram ce nu imi apartine ( al unui hacker)
Metodele de recuperare automate puse la dispozitie, nu functioneaza intrucat contul a fost blocat prin asociere la contul hackerului care a incalcat standardele comunitatii.
Aici gasiti masajul care este afisat la logarea in cont:
"
Contul tău a fost suspendat deoarece contul de Instagram wgpetercameron.s1t6f asociat nu respectă regulile noastre.
Pentru a contesta decizia, conectează-te la contul tău de Instagram asociat.
S-ar putea să ai dreptul de a contesta decizia în instanţele din ţara ta sau de a trimite decizia noastră unui organ autorizat de soluţionare a contestaţiilor. "
Ma intereseaza care ar fi variantele legale prin care as putea lua masuri
daca descarci arhivele de la facebook cu profilul tau este un folder "profile_information" si un fisier "profile_information.html", iar acolo ai linkul catre profil
Bună ziua, contul meu de instagram a fost spart și nu știu din ce motive mi-a fost dezactivat și contul de instagram și cel de facebook, as dorii sa se ia masuri pentru recuperarea ambelor conturi, instagram și facebook.
Menționez ca, conturile mele au fost dezactivate pe data de 16 iulie 2024
Buna ziua! Problema mea e că nu găsesc în istoric adresa de la contul meu de Facebook și adresa de mail îmi spune că nu corespunde niciunui cont ... Ce pot face ? mulțumesc!