avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 234 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Note acordate la educație fizică.Bună ziua,Aș dori ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Note acordate la educație fizică.Bună ziua,Aș dori să știu după ce criterii se acordă note ...

Bună ziua,Aș dori să știu după ce criterii se acordă note in gimnaziu la educație fizică?Dacă există acte normative care reglementează această activitate.Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:35, 21 Ianuarie 2024
Sistemul național școlar de evaluare la disciplina Educație fizică și sport în vigoare.
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce aprobari/avize am nevoie pentru deschiderea unei crese? Maggie07 Maggie07 Buna ziua, Planuiesc sa deschid o cresa in Romania, de mici dimensiuni (la inceput), si as dori sa stiu care sunt aprobarile de care am nevoie, dat fiind ... (vezi toată discuția)
regulamentul nr.271/25.09.2015 pentru gimnaziu cu privire la organizarea si desfasurarea olimpiadei de limba si literatura romana -gimnaziu- este in vigoare si se aplica sau se aplica doar pentru sesa10 sesa10 Va rog sa ma lamuriti cu privire la doua aspecte si anume: 1. Regulamentul nr. 271/25.09.2015 cu privire la organizarea si desfasurarea Olimpiadei de Limba si ... (vezi toată discuția)
Standarde naționale de educație Jurindex Jurindex Vă adresez rugămintea să îmi comunicați dacă la disciplina Educație Socială, predată la gimnaziu, există un standard național de evaluare, care ... (vezi toată discuția)