avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Am un autoturism pe numele soțului, el a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Am un autoturism pe numele soțului, el a decedat ...

Bună ziua!
Am un autoturism pe numele soțului el a decedat nu am făcut succesiunea precizez că am doi copii din care unul minor. Autoturismul are ITP expirat de doi ani ,cum as putea sa o scad de la fisc pentru că efectiv o plătesc degeaba?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:30, 21 Ianuarie 2024
faceti succesiunea.
Ultima modificare: Duminică, 21 Ianuarie 2024
adriandimitriu, utilizator
Copiii mostenesc și ei și fiind unul minor e complicat...cu curator etc, dar alta soluție în afara de dezbaterea moștenirii, nu e.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tutela acordata bunicilor atunci cand un parinte e in viata Iuliaiudit Iuliaiudit Buna seara. In acest an mi-a decedat sotul. Cei doi copii minori pe care ii avem au ramas in grija mea. La cateva luni dupa moartea lui am vrut sa vand ... (vezi toată discuția)
Mostenitori minori alături de soțulsupraviețuitor.procedura ... Adevar2 Adevar2 Mostenitori minori alături de soțul supraviețuitor.Procedura succesiunii la notar Bună seara! Vă rog respectuos să mă ajutați cu un sfat ... (vezi toată discuția)
Iesirea din diviziune anely anely sotul meu a murit .am ramas cu 3 fetite. parintii sotului meu, locuiau la maneciu, jud. prahova, au murit inaintea sotului meu in acelasi an. am ramas vaduva ... (vezi toată discuția)