avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Am lovit o mașină parcată neregulamentar care ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Am lovit o mașină parcată neregulamentar care obstrucționa ...

Am lovit o mașină parcată neregulamentar care obstrucționa intrarea în garajul subteran.este vina mea exclusiv sau culpă comună?
Cel mai recent răspuns: Szekely Barna , Consultant asigurari 16:56, 21 Ianuarie 2024
In mod normal culoa comuna. Dar dacă aveați loc suficient de intrare in garaj și ați lovit din varii motive imputabile Dvs atunci poate fi culoa exclusiva. Am văzut și ecpertize cu ambele variante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare neregulamentara (aproape de curba) - culpa comuna aleahimi aleahimi S-a intamplat duminica accidentul 21.07.2013. Un autovehicul a intrat in mine si a lasat bilet in geam \\\\\\"scuze ti-am avariat masina\\\\\\" si un nr de ... (vezi toată discuția)
Parcare in fata unui garaj Mihai Lisețchi Mihai Lisețchi Buna ziua! A fost ridicata o masina ce era parcata in zona din spatele unui bloc . Zona respectiva asigura accesul la garajele de sub bloc (pe stanga) si la ... (vezi toată discuția)
Parcare neregulamentara C.alecss C.alecss Buna ziua! Vin cu o situatie la dvs si vreau sa stiu ce sanse de reusita am dpdv legal. Acum 1 sapt masina mea era parcata pe o straduta de langa bloc ... (vezi toată discuția)