avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Am pierdut locul de parcare (rezidentiala) dintr o ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Am pierdut locul de parcare (rezidentiala) dintr o eroare de ...

Am pierdut locul de parcare (rezidentiala) dintr o eroare de acte! De obicei contractul de parcare cu parking Piatra Neamț se încheie pe o perioada de 12 luni! Nu m am uitat pe actul adițional semnat anul trecut fiind convinsa ca e pe un an ca deobicei, acesta fiind încheiat pe 11 luni! Am mers sa plătesc și mi s a spus că locul a fost atribuit altcuiva pentru c a nu am plătit la timp,parcarea plătind o în fiecare an ( 15 ani)M au sunat au spus ei ,dar nu am actualizat nr de tf și nu a avut cine sa rasp! Întreb,nu trebuia sa mi trimită și o notificare și abia apoi sa scoată parcarea ca fiind libera? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 20:50, 21 Ianuarie 2024
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dupa parerea mea, asa ar fi trebuit, sa va notifice in scris. Mai uitati-va si pe documentele incheiate cu dansii, poate gasiti ceva de care sa va agatati. Poate discutati si cu un avocat, chiar daca costa ceva...
Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare contract inchiriere loc de parcare AncaMC AncaMC Am contract de inchiriere a unui loc de parcare in spatele blocului de peste 10 ani. In contract scrie ca trebuie sa achit suma datorata pana la sfarsitul ... (vezi toată discuția)
Transportul public din piatra-neamț. prostie sau hoție? MateiMelinte MateiMelinte Bună ziua! Sunt un adolescent de 17 ani din Piatra-Neamț, pasionat de transport public, în special de troleibuze. Anul acesta am inițiat împreună cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! tatăl meu avea un apartament cu loc de parcare. in ... Andreea18906 Andreea18906 Buna ziua! Tatăl meu avea un apartament cu loc de parcare. In Decembrie a decedat iar la sfârșitul lunii a expirat plata parcării și trebuia reînnoită . ... (vezi toată discuția)