avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, de-a lungul timpului am avut patru perioade ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, de-a lungul timpului am avut patru perioade de somaj, ...

Buna ziua, de-a lungul timpului am avut patru perioade de somaj, dupa cum urmeaza:
decembrie 1993 - martie 1994
noiembrie 2013 - martie 2014
noiembrie 2014 - mai 2015
mai 2020 - august 2020
Va rog sa-mi spuneti care dintre aceste perioade sunt considerate contributive conform noii legi a pensiilor, prin urmare daca vor fi luate in calcul in eventualitatea pensionarii anticipate cu penalizare.
Va multumesc!
Ultima modificare: Luni, 22 Ianuarie 2024
livius_sv, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:09, 22 Ianuarie 2024
Vedeti aceste discutii
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata elenamitroi elenamitroi Buna ziua, Sunt nascuta in martie 1959 si m-am angajat in august 1978. Am lucrat pana in august 1998. In perioada ianuarie 1979- iunie 1982 am beneficiat de ... (vezi toată discuția)
Buna seara. am o nelamurire in legatura cu modul de calcul al indemnizatiei crestere copil Oana Muscalu Oana Muscalu Buna seara. Ma numesc larisa Am o nelamurire in legatura cu modul de calcul al indemnizatiei crestere copil . Se calculeaza 12 luni din ultimele 24 sau 12 luni ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata ioneltelefon ioneltelefon -Nascut in 23 aprilie 1959 -locuiesc in Drobeta Turnu Severin-am lucrat din august din 1982 pina in noiembrie 2017- din 12 decembrie 2017 sunt in somaj. ... (vezi toată discuția)