avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua as dori sa știu ce acte.imi trebuie pt ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua as dori sa știu ce acte.imi trebuie pt revizuire ...

Bună ziua as dori sa știu ce acte.imi trebuie pt revizuire certificat de handicap mediu și încă o întrebare dacă eu nu mi pot folosi bratul drept deoarece am limfedem și este umflat voi rămâne tot la gradul de handicap mediu?
Va mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:39, 22 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Acte necesare în vederea încadrării / reevaluării într-un grad de handicap
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, eu am fost diagnosticata cu tumoare mamara maligna ... Malaia Mariana Malaia Mariana Bună ziua eu am fost diagnosticata cu tumoare mamara maligna și mi a fost extirpat sânul drept după un an de la operație am bratul umflat având edem ... (vezi toată discuția)
Acte necesare incadrare handicap pt intoleranta la lactoza Anda P Anda P Buna ziua. Baietelul meu de 1 an si 3 luni are intoleranta la lactoza, dovedita prin analize genetice. Spuneti-mi va rog ce trebuie sa fac sa beneficiez de ... (vezi toată discuția)
Bolnav tuberculoza (tbc) depistat de curând vreau să știu ... Izaura1969 Izaura1969 Bolnav tuberculoza (TBC) depistat de curând vreau să știu ce drepturi am și dacă pot obține certificat de handicap și unde trebuie sa depun actele. Am ... (vezi toată discuția)