avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Va salut. Sunt angajatulunei societati de distributie ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Va salut. Sunt angajatulunei societati de distributie a apei. ...

Va salut. Sunt angajatul unei societati de distributie a apei. Functia detinuta de peste 10 ani e de sudor. concomitent execut lucrari de instalatii avand calificare cu scoala profesionala,munci necalificate cat si sofer pe masina institutiei,numindu-ne echipa de interventii. Acum ni se impune de catre sefii ierarhici sa facem si citiri apometre in teren,lucru ce ne-ar face direct raspunzatori de neconcordantele din calculator-comercial. Am refuzat verbal sa facem citiri iar dansii considera ca ne revoltam si au decis sa ne puna nemotivat. Ba chiar am fost anuntati sa plecam acasa ca nu o sa mai fim pontati. Ce am putea face in situatia asta sa ne putem pastra locul de munca ? Avem totusi o varsta si o vechime,iar la noi se schimba sefii relativ destul de des...criterii politice. Multumesc !

Alte discuții în legătură

Este obligatoriu ca administratorul să verifice o dată la 3 luni toate apometrele (indecșii și integritatea lor) din toate proprietățile aflate în cadrul unei asociații de proprietari flory_mr flory_mr Dvs. știați de obligația legală a administratorului de a controla o dată la 3 luni integritatea apometrelor și citirea indecșilor acestora din toate ... (vezi toată discuția)
Contor apa schimbat fara avertizare vivi23ro vivi23ro buna ziua a fost anuntati de administratoare ca a fost schimbat ceasul de apa al blocului , nimeni nu a stiut ,nu a fost instiintat , acum ni s a spus ca ... (vezi toată discuția)
Fisa post mecanis auto DEVI DEVI BUNA ZIUA,VA ROG SA MA AJUTATI DIN NOU INTR-O PROBLEMA,AM NEVOIE DE FISA POSTULUI PENTRU MECANIC AUTO,VA MULTUMESC ANTICIPAT PENTRU INTELEGERE.O ZI BUNA VA ... (vezi toată discuția)