avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vanzare firma cu datorii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vanzare firma cu datorii

Buna ziua, am o firma care este inactiva din 2015, si vreau sa o vand,
Mentionez ca am datorii doar la stat pe firma respectiva, persoana interesata de firma este de acord sa o cumpere cu datorii cu tot.
In urma vanzarii eu pot sa am ceva probleme ?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: milu1988 , utilizator 22:07, 6 Noiembrie 2024
O mai ai ?

milu1988 a scris:

Buna ziua, am o firma care este inactiva din 2015, si vreau sa o vand,
Mentionez ca am datorii doar la stat pe firma respectiva, persoana interesata de firma este de acord sa o cumpere cu datorii cu tot.
In urma vanzarii eu pot sa am ceva probleme ?
Multumesc.

Da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cedare societate comerciala h3rcky h3rcky Buna seara, Vreau sa inchid un magazin alimentar si sa vand produsele ramase si rafturile. Persoana interesata insista sa ii cedez, pe langa marfa si ... (vezi toată discuția)
Cum pot vinde un srl Alexa1234ee Alexa1234ee Buna ziua... Am un srl fara activitate de vreo 2 Ani ...a avut datorii la Finante si a fost declarat inactiv .... Acum situatia este urmatoarea: Datoriile ... (vezi toată discuția)
Poprire/ exececutare silita Alexandru D Alexandru D buna ziua, in urma cu cateva zile am fost instiintat de banca la care am un credit (pers juridica), ca s-a pus proprire pe contul deschis la ei. mentionez ca ... (vezi toată discuția)