avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua, soțul meu a fost în CCC în luna august ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua, soțul meu a fost în CCC în luna august 2023 s ...

Bună ziua, soțul meu a fost în CCC în luna august 2023 s a dus la munca dar abia în decembrie a semnat contractul, secretara de la primărie știa ca muncește dar I a zis sa închidă indemnizația când semnează contractul. În fisa de la munca care trebuie la dosar scrie ca el muncește la ei din luna august, automat AJPIS ne a spus sa dam banii înapoi pe astea 5 luni. Ce părere aveți? Credeți ca avem vreo șansă să nu îi restituim? Sunt 14500 de lei....
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:54, 22 Ianuarie 2024
Sanse sunt fffff mici ... trebuia sa anunte AJPIS-ul ca incepe munca .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituirea indemnizatiei ptr cresterea copilului gabi2013 gabi2013 Buna ziua,ma confrunt cu o mica problema,sotia mea a fost in concediu pentru cresterea copilului din 2010 pana in 2012,dar intre timp in 06.06.2012,sa reintors ... (vezi toată discuția)
Bună seara! am născut în 6 august 2023, în timp ce eram student ... Cosmina.RS Cosmina.RS Bună seara! Am născut în 6 august 2023, în timp ce eram student doctorand și angajată cu un contract pe perioada determinată ca asistent de cercetare. ... (vezi toată discuția)