avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna dimineata, Pentru investitii pe spatiul comun si ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna dimineata, Pentru investitii pe spatiul comun si cu valoare ...

Buna dimineata, Pentru investitiile pe spatiul comun si cu valoare financiara mai mare intr- un complex nou de apartamente, care este nr voturilor majoritare 50+1 sau 100% , pt luarea hotaririlor ? Multumesc,
Ultima modificare: Marți, 23 Ianuarie 2024
cirnu72, utilizator
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 08:44, 23 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru modernizări procentul din numărul total al proprietarilor care să fie de acord trebuie sa fie 66,7 % (minim două treimi).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Convocare ag de catre dezvoltator in privinta crearii asociatiei de loctari SorynMG SorynMG Buna ziua, Se da urmatoarea situatie: Complex nou construit, cu intarzaieri ale termenului de predare aproximativ 8 luni. Din August au inceput sa se mute ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! Întrebare despre votul in asociatia de proprietari IonIoanaAnca IonIoanaAnca Buna ziua! Am urmatoare întrebare despre votul in asociatia de proprietari. Legea 196/2018 actualizată la 2022, la art 49 spune: Articolul 49 (3) Pentru ... (vezi toată discuția)
Votul in cadrul asociatie de proprietari gadgetescu gadgetescu In primul rand imi cer scuze, in cazul in care s-a mai discutat pe forum despre aceasta problema, dar nu am reusit sa gasesc raspunsul la intrebarea mea. ... (vezi toată discuția)