avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Rog sa-mi spună și mie cineva dacă la aceasta ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Rog sa-mi spună și mie cineva dacă la aceasta recalculare ...

Rog sa-mi spună și mie cineva dacă la aceasta recalculare la pensii din septembrie eu ca și pensionar ieșind în 2021 primesc ceva și dacă stagiul militar de 1,5luni în anul 1980 și 1 an de șomaj în 2006 se calculează ca vechime la cei 44ani 11luni 26zile și dacă îmi puteți spune ce suma a-și putea lua pentru acești ani de vechime ,va mulțumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 13:43, 23 Ianuarie 2024
Puteti primiti in plus prin aplicarea noii formule de calcul.
Puteti primi in plus puncte de stabilitate daca aveti peste 25 ani de contributivitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

sunt pensionat anticipat partial daca puteti sa ma ... johnny_1961 johnny_1961 Buna seara Sunt pensionat anticipat partial daca puteti sa ma ajutati la urmatoarele intrebari: La recalculare pensia mea se majoreaza in septembrie daca ... (vezi toată discuția)
Pentru cei deja pensionati freeanifer freeanifer Pentru cei deja pensionati , dupa aplicarea noii legi a pensiilor se recaculeaza punctajul general sau se ia in considerare punctajul total scris pe decizia de ... (vezi toată discuția)
Calculul punctului de pensie pentru perioade asimilate stagiului de cotizare sorineldobre sorineldobre Cf. legii 263/2010 perioadele asimilate la contributie la pensie se calculeaza luand ca baza de calcul o anumita suma. In cazul meu perioadele asimilate sunt ... (vezi toată discuția)