avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Mirosuri (posibil ilegale?!) prin aerisire - bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Mirosuri (posibil ilegale?!) prin aerisire - bloc

Buna ziua!

In scara noastră avem o situație legată de aerisirile verticale și fumat.
Una dintre vecine (la ultimul etaj) ne-a instiintat ca prin aerisirea comuna intra la ea in casă mirosuri de tigară și altele (neindentificate, posibil de la substante ilegale) care îi și provoacă stare de rău.

Cum e legal sa procedam? Ca asociatie de proprietari? ( este si un apartament inchiriat pe acel tronson + spatii comerciale la mezanin, parter)

Cu mulțumiri!
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:21, 13 Februarie 2024
Asociatia de proprietari sesizata de proprietari poate contacta un expert tehnic judiciar pentru efectuarea unei expertize extrajudiciare. Asociatia poate intra in apartamente impreuna cu expertul pentru verificari si dupa caz, determinari de noxe.
Gasiti informatii utile aici: www.avocatnet.ro/articol_487...
Stimate domnule Popa!

Va multumesc pentru raspuns.

Plata pentru expertul tehnic judiciar cade in sarcina locatarului/ reclamantului?

Toate cele mai bune,
LFT
Cine doreste expertiza plateste si expertul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fum de țigară în baie de la vecinul Mircea11111 Mircea11111 Bună ziua, Locuiesc la etajul 4 iar după cum scrie și în titlul acestei postări, mă confrunt, în baie, cu fumul de țigară al unui vecin de la etajul ... (vezi toată discuția)
Expertiza chimica de mediu extrajudiciara dana_dd09 dana_dd09 Buna seara, As avea o intrebare in legatura cu expertizele chimice/de mediu extrajudiciare.As dori analizarea nivelului de benzen si a altor substante ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinii - altele decat deranjarea linistii publice biansi biansi Buna ziua, Ma intreb daca este vreo cale legala de a obliga anumiti vecini la a lua masuri impotriva imprastierii fumului de tigara pe coloana inspre ... (vezi toată discuția)