avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revenire dupa concediul de crestere a copilului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revenire dupa concediul de crestere a copilului

la 30.01.2010 mi-a expirat concediul de crestere a copilului. cu data de 01.02.2010 am mers la munca. aici mi s-a spus ca salarizarea mea de-acum incolo va fi cea de dinaintea intrarii in concediul de crestere a copilului conform unei legi intrate in vigoare cu 01.02.2010. este corect? ce prevede legislatia in vigoare? mentionez ca lucrez la o institutie recent trecuta la buget, oficiul pentru registrul comertului bucuresti. va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Maricris Popescu , utilizator 20:18, 1 Februarie 2010
Normal este sa va coreleze salariul astfel incat sa ajungeti la cel similar cu al colegilor d-voastra
puteti sa-mi spuneti conform caror legi? legea unica a salarizarii are cumva vre-o legatura? va multumesc

.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare dupa promovare IDANUT IDANUT Daca promovez anul acesta din inspector principal in inspector superior, as dori sa stiu cum o sa fiu incadrat tinind cont ca am o vechime de 25 de ani in ... (vezi toată discuția)
Legea 330/2009 privind salarizarea unitara oana ristea oana ristea Buna ziua, In data de 27.11.2009 am primit confirmare titlului de doctor. Lucrez intr-o institutie bugetara si conform contractului colectiv am dreptul la un ... (vezi toată discuția)
Mă poate lămuri cineva, de ce eu nu i-au același salariu lunar ca ceilalti colegii, cu aceiași vechime stoica42 stoica42 M-am încadrat în muncă, la data de 31.10.1994, ca soră medicală debutatntă, la o circă medicală și conform datelor înscrise în cartea de muncă am ... (vezi toată discuția)