avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1995 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Iubita mea si-a uitat inelul de logodna cu diamante pe ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Iubita mea si-a uitat inelul de logodna cu diamante pe chiuveta ...

Iubita mea si-a uitat inelul de logodna cu diamante pe chiuveta din baia de la serviciu, intr-o firma de 20 de persoane. Dupa un sfert de ora, cand s-a intors nu mai era. E considerat furt? In cat timp se poate denunta la politie?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:41, 24 Ianuarie 2024
Însușirea bunului găsit. Raspunde penal daca nu il preda în 10 zile. Sa anunțe și daca u se găsește, sa facă plangere.
Camere sunt?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt sau neatentie? alecsiamatei alecsiamatei O colega de munca, sa-i spunem A, si-a uitat in baie un inel din aur. Urmatoarea colega, o numim B, care a intrat dupa ea in baie l-a luat, dar nu a intrebat ... (vezi toată discuția)
Declarare furt.daca nu este furt exista infractiune? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Daca i-a disparut o borseta cu cca 15 000 euro uitata pe autoturism dupa ce a facut plinul la benzina si merge sa faca plangere la politie, in cazul in care ... (vezi toată discuția)
Furt maryalice09 maryalice09 Buna ziua. Sunt cu cineva de un an si mi-am petrecut saptamana la el (mentionez ca nu suntem impreuna). Aseara a venit in vizita un prieten de-al lui si au ... (vezi toată discuția)