avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA cu activitatea suspendata
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA cu activitatea suspendata

Buna seara!
O persoana ce are un PFA cu activitatea suspendata trebuie sa mai plateasca impozit ,CAS,CASS pentru acel PFA ?
Este obligatoriu sa completeze o declaratie la Anaf in acest sens?
Ultima modificare: Marți, 23 Ianuarie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 21:59, 23 Ianuarie 2024
La suspendarea de la Registrul comertului ați depus și la finanțe declaratie unica.
Pe perioada suspendării nu mai depuneți declaratia unica și nici nu aveți ce plăti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii obligatorii pfa suspendata prest prest Buna ziua Am un PFA cu norma de venit pe care vreau sa o suspend.Cum se calculeaza CAS,CASS si impozitul? Am depus declaratia unica.Trebuie sa depun ... (vezi toată discuția)
Radiere pfa anaf alinatr alinatr Buna ziua. Am avut un PFA care a fost radiat din oficiu in martie la registru comertului. Eu am aflat tocmai acum 3,4 saptamani cand am fost la registru ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa Ruuxi Ruuxi Buna ziua, as vrea sa imi infiintez PFA, insa inainte de pasi si acte as vrea sa stiu ce implica, de exemplu ca PFA cum imi iau concediu de odihna si daca ... (vezi toată discuția)