avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara, sunt căsătorită de 16 ani și 24 ani ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara, sunt căsătorită de 16 ani și 24 ani împreună, ...

Bună seara, sunt căsătorită de 16 ani și 24 ani împreună, avem copii fiecare din alte căsătorii,soțul a avut înainte de căsătorie o căsuța primita prin succesiune și un apartament. Căsuța am făcut-o vilă împreună, aș dori să știu ce drepturi îmi revin mie dacă e un divorț sau un deces,mulțumesc!!
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 22:35, 23 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, aveti drept de creanta intr-un eventual partaj cu privire la imbunatatirile aduse casei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu partaj-apartamentul socrilor carolina22 carolina22 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati intr-o problema. Impreuna cu sotul meu si cei 2 copii am locuit timp de 20 de ani impreuna cu socrii mei, in apartamentul lor. ... (vezi toată discuția)
Soțul meu vrea să vândă casa, din al cărei preț el a plătit singur doar avansul. cum pot opri acest lucru? Carmaci Carmaci Sunt cu soțul de 24 de ani el a dat avansul casei dar ratele le-am platit împreună .Am lucrat amândoi .Casa este pe numele lui .Vrea să mă arunce în ... (vezi toată discuția)
Despre divort si partaj jhonel jhonel Buna ziua, As dori sa va intreb in caz de divort,stiu ca se face partajul pe bunurile comune,dar in cazul in care eu locuiesc cu sotul meu intr-un ... (vezi toată discuția)