avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Mama e nebuna si bea, azi ma batu si eu ii dadui o ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Mama e nebuna si bea, azi ma batu si eu ii dadui o palma. Idiotii ...

Mama e nebuna si bea, azi ma batu si eu ii dadui o palma. Idiotii de vecini sarira la mine ca de ce dau in ea. Mentionez ca o sa o dau in judecata pe mama mea, pentru ca politia de fiecare data nu face nimic, si ma ameninta cu amenda tot pe mine cand am sunat la 112 , desi mama mi-a rupt mana si am stat cu mana in ghips 6 luni de zile. Degetul nu mi s-a vindecat nici acum, am hematoame sub unghii . Ce pot sa fac? Toti zic ca de ce dau in mama, dar eu ma apar. Nu mai pot locui cu aceasta nebuna, care bea 10 cutii de bere pe zi. Ce pot sa fac ? Azi mama idioata cazu in fata masinii pe strada, si trebui sa vin eu cu o femeie sa o ridic de jos. Si pe timpul cand traia tata si unchiul, ii injura de morti, si pe mine ma injura, bea 10 cutii de bere pe zi, se caca pe chiloti, si tata o gasea in baie plina de cacat pe chiloti. Cu asa femeie eu nu pot trai.
Ultima modificare: Miercuri, 24 Ianuarie 2024
gigliola, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:56, 24 Ianuarie 2024
Dacă nu puteți trai, nu va ține nimeni, mutati-va.
Sa se mute ea, in casa parintilor ei, de ce sa stea in casa tatalui meu? O pot da afara din casa , chiar daca are dreptul la 1/8 ? De ce sa plec eu din casa mea, ca sa stea o betivanca care nu-si merita numele de mama ?
Ultima modificare: Miercuri, 24 Ianuarie 2024
gigliola, utilizator
Nu, nu puteti, faceti partaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calomnie si insulta oana1453 oana1453 Stimati cititori, In lumea in care traim, exista mai multe tipuri de oameni, unii buni, altii rai, altii nebuni. Din pacate, in casa bunicilor mei s-a ... (vezi toată discuția)
Despre cum isi face un copil dreptate laau laau Intr-un din aceste zile am avut ocazia sa ascult o poveste veche de 20 ani. Si am constatat ca tarele societatii noastre au ramas aceleasi, ca doar actorii ... (vezi toată discuția)
Amenintare cu moartea, santaj, viol ramonetta ramonetta tata este un om foarte violent,betiv si acum o luna de zile a aruncat cu o sticla de bere si un borcan de sticla dupa mama,insa nu a nimerit.o pe ea,ci un ... (vezi toată discuția)