Buna ziua. Ma numesc Cornel Pricop si va scriu din nou. Am mai scris in momentul in care am avut probleme cu salariul de merit, care mi s-a luat pe nedrept si fara a fi anuntat, fapt pt care am depus sesizari atat la institutia la care lucrez (OSPA MARAMURES) cat si la Directia Agricola Maramures.
In urma acelor sesizari am primit o DECIZIE de la DADR Maramures, cu nr 548 din 12.09.2006 (de care noi apartinem si suntem subordonati), prin care "dispune conducatorului Oficiului de Studii Pedologice si Agrochimice Maramures, repunerea acestuia (a mea) in situatia de mai inainte, cu privire la drepturile salariale, care urmeaza sa fie restituite, de la data neacordarii, respectiv 1 iulie 2006 - la zi" si "refacerea statelor de functiuni". Pana aici totul e OK, DAR ...
Apar parerile doamnei directoare care nu respecta aceea DECIZIE de la un for superior. Adica nu am acelasi salariu ca in IUNIE, ci mai diminuat (fara alte decizii scrise). Ce pot sa mai fac? Fac alte sesizari si la Ministerul Agrigulturii (MAPDR) sau unde? Unde se poate cataloga aceasta fapta a conducatorului institutiei la care lucrez?
Va multumesc anticipat. Astept si mesaje private pt a va putea trimite prin mail si actele (scanate) de care vorbeam.
Sa AUZIM NUMAI DE BINE !!!!
urmeaza sa ma transfer in cadrul institutiei in care lucrez la un alt compartiment.In cadrul compartimentului in care lucrez acum am fost propusa pentru salariu de merit.am acest drept?
Referitor la problema lui cornel.pricop:
Consider ca solutia plangerii penale, desi una legala, nu te ajuta sa-ti rezolvi intr-un viitor apropiat problema banilor - penalul tine in loc civilul.
Nu te incalzeste cu nimic daca e sanctionata d-na directoare daca tot fara bani esti.
Parearea mea: actiune in instanta pentru drepturi salariale. Atasezi decizia prin care ti s-a dat dreptate, statele de plata cu plata partiala a drepturilor salariale, alte inscrisuri pe care le consideri relevante.
Cererea nu se timbreaza; o depui la tribunal.
parcurgerea etapelor este bine sa fie facuta! de la sesizarea dnei directoare- care clar face un abuz si nu respecta legea,pana la actiunea in contencios si apoi functie de hotararea obtinuta, atacarea acesteia pe calea contestatiei la judecatorie.
Insa banuiesc ca dna directoare isi va consuma acasa antipatiile ( chiar daca privesc slujba) si isi va reveni dupa ce va primi o mustrare (datorata nerespectarii nejustificate a deciziilor primite) de la forul imediat superior ce va fi din nou sesizat !
succes si dovedeste-o!
Penal
maria60
Subiect: penal
Din anul 2002 până în 2006 a fost director al OSPA Maramureş Iancu Viorica.În urma verificărilor efectuate de Corpul de control al ... (vezi toată discuția)