avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cat timp te poate tine un angajator pe o functie ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cat timp te poate tine un angajator pe o functie fără sa îți ...

Cat timp te poate tine un angajator pe o functie fără sa îți fie aprobat transferuri acea funcție.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:42, 24 Ianuarie 2024
Transferul nu opereaza in aceasta situatie , ci vorbim de o modificare a functiei ...care poate fi deciza unilateral sau de comun acord.

Dati-ne mai multe detalii despre problema dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa postului incorecta julyet julyet Daca un angajat are deja o decizie de transfer (aceeasi functie / alt departament) dar refuza semnare act aditional si fisa postului, ce se poate face? O alta ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! eu sunt asistent medical. in luna septembrie am fost ... Loredana Oana Loredana Oana Buna ziua! Eu sunt asistent medical. In luna septembrie am fost transferata pe o alta sectie, nou infiintata. Am semnat o decizie de transfer. Acum am fost ... (vezi toată discuția)
Cercetare disciplinara ,angajatul in concediu medical ciric luminita ciric luminita Buna seara,imi puteti spune daca angajatorul a procedat corect in situatia in care s-a constituit o comisie de disciplina pe baza unei sesizari facute unui ... (vezi toată discuția)