Tatal sotului meu a decedat. A lasat in urma lui un apartament, fara acte de succesiune create.
A avut 2 copii cu mama sotului meu, de care a divortat.
Dupa divort, s-a casatorit cu alta femeie, cu care a avut un copil. A divortat de aceasta dupa cateva luni de la nasterea copilului.
In timpul casniciei cu aceasta femeie, el a semnat la.primarie dobandirea unui apartament. Doar numele lui apare in act. In timpul casniciei lor, a fost platita o treime din valoarea apartamentului. Restul a fost achitat dupa divortul lor. Ei au incheiat doar act de divort, nu si partaj.
Notarul din localitate la care am fost pt succesiune, ne spune ca aceasta femeie va lua 50% din apartament, iar cei 3 copii ai defunctului vor imparti cealalta jumatate.
Noi disputam dreptul ei la 50% deoarece in timpul casniciei ea nu a avut niciun venit, defunctul a achitat din salariul lui. Iar ea , in timpul celor 14 luni de casnicie, a parasit caminul conjugal de 4 ori (asa este mentionat in hotararea de divort) si motivul divortului a fost preacurvie.
Dorim sa impartim apartamentul in 4 parti egale (25%) fiecare. Insa ea refuza.
Un avocat ne-a sfatuit sa mergem in instanta, deoarece instanta nu ii va da niciodata 50%.
Ce ne sfatuiti sa facem, va rog? Exista doar 2 notari in localitate care ne-au spus acelasi lucru.
Sa mergem in instanta? Am avea sanse sa castigam?
Multumesc mult.
Abandon sau nu
raamonaag
Buna ziua ,
sunt casatorita de 9 ani si am o fetita de 7ani . Din diferite motive nu ne mai intelegem .
Datorita presiunilor psihologige la care suntem ... (vezi toată discuția)