avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1196 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara! Seful meu direct imu schimba turele ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara! Seful meu direct imu schimba turele srabilite deja ...

Buna seara! Seful meu direct imu schimba turele srabilite deja dupa programul lui personal . Vreau sa stiu cevpot face?
Cel mai recent răspuns: sarmiza67 , utilizator 08:59, 25 Ianuarie 2024
Repartizarea programului o aveti mentionata in contractul individual de munca?
nu dar avem un grafic de lucru pe care el il schimba cum doreste . precizez ca lucram 1 persoana pe tura adica pe una eu pe una el. graficul de lucru il stabileste la sfarsitul lunii pentru luna urmatoare si in timpul lunii il schimba pt a putea sa isi rezolve problemele personale
Ultima modificare: Joi, 25 Ianuarie 2024
sarmiza67, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicit sprijin urgent ContSters23466 ContSters23466 In data de 5 martie 2010 seful mi-a comunciat ca in perioada 8 - 12 martie 2010 voi veni la munca tot schimbul 2 ca si in perioada 1 - 5 martie 2010. I-am ... (vezi toată discuția)
Abuz de putere , din partea sefului? Elisaaa Elisaaa Buna seara! Este legal ca asistentul sef sa modifice graficul de ture dupa cum vrea el, si sa nu anunte inainte muncitorul(asistentul medical)? Sa nu il ... (vezi toată discuția)
Munca in schimburi maria_2012 maria_2012 Buna ziua. Am o nedumerire. Lucrez in ture de 12 cu 48 de ani de zile. In ultima perioada, pentru a multumi pe cate cineva , sefii nostri modifica turele la ... (vezi toată discuția)