avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Deranjarea linistii 00:00-4:00
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Deranjarea linistii 00:00-4:00

Buna ziua!
Am si eu o problema cu vecinii care locuiesc sub mine. Aceștia asculta muzica la un volum foarte tare zilnic aproape, timp de mai multe ore. Dacă nu se aude muzica se aude televizorul dat la maxim. Povestea se continua noaptea când imcepand cu ora 00:00 cand vorbesc foarte tare, tipa, rad, de multe ori fiind mai multe persoane în apartament. Toate acestea se intampla de obicei pana la ora 4. Menționez ca am încercat în repetate rânduri sa comunic cu vecina in cauza, la început părând ca intelege, dar ulterior mi-a zis ca nu o interesează și sa nu ii mai dau mesaje.
Nu ne mai putem odihni noaptea din cauza lor.
Ce se poate face in acest sens?
Sa depun plangere scrisa la politie sau sa sun de fiecare data când deranjeaza?
Pot lua eu amenda dacă sun la politie pentru galagie? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:31, 25 Ianuarie 2024
faceti si plangere scrisa la sectiue si sunati tot la sectie cand se face galagie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecinii apeleaza politia Tudor2014 Tudor2014 Buna ziua, Avem un voluntar care locuieste singur intr-un apartament inchiriat intr-un bloc de locuinte. Vecinii care locuiesc sub el suna la politie in ... (vezi toată discuția)
Vecin meloman start01 start01 Va salut, Am un vecin de pe scara alaturata (avem acelasi administrator cu care el e foarte bun prieten...din pacate), care asculta muzica cu un subwoofer ... (vezi toată discuția)
Deranjarea linistii publice Eduardito Eduardito As dori sa stiu daca pot suna la urgente pentru a sesiza tulburarea linistii publice si daca cei reclamati vor afla datele mele de contact,am un vecin care ... (vezi toată discuția)