avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am un credit de nevoi personale luat la cetelem.Nu am ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am un credit de nevoi personale luat la cetelem.Nu am mai putut ...

Am un credit de nevoi personale luat la cetelem.Nu am mai putut plăti rata am cerut o refinantare prin care sa pot sa achit în continuare creditul.Au refuzat.Am plătit iar câteva luni după care iar n am mai plătit.Cetelem s a retras din RO.Am aflat ca o sa fiu executat silit cu propire pe salariu de către recuperatori.Are sens sa fac contestație la executare?la suma totala pe care mi o cer ai adăugat onorariul executorului judecătoresc.Si au cerut rambursare anticipata.Desi n au recalculat dobânzile etc....
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 22:41, 25 Ianuarie 2024
Buna ziua, trebuie analizate actele pentru a stii daca exista motive de contestare a actelor de executare silita. Solicitati in aceasta privinta o consultatie unui avocat avand grija sa nu depasiti termenul de 15 zile de formulare a contestatiei de la data comunicarii primelor acte de executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am un credit de nevoi personale la cetelem.am plătit ratele ... Lara34 Lara34 Am un credit de nevoi personale la cetelem.Am plătit ratele pana acum dar cu niște pauze de 4-5 luni de zile pt ca am avut probleme cu banii.Si m am trezit ... (vezi toată discuția)
Prescriere Tataly Tataly Buna, In anul 2008 am facut o refinantare la bancpost de 12.000 de lei, din care am ramas cu 8.000 si ceva lei, am platit pana in 2010 dupa care nu am mai ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract credit nevoie personale dutu_claudiu dutu_claudiu Buna ziua, Am facut un credit de nevoi personale in 2007, dupa care fiind un bun platnic ni s-a propus sa facem refinantare in baza adeverintei de salariu. ... (vezi toată discuția)