avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara! Bunicul meu a decedat și avea două ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara! Bunicul meu a decedat și avea două imobile pe ...

Bună seara!
Bunicul meu a decedat și avea două imobile pe numele său, în proprietate comună cu bunica. Bunica mea a renunțat în întregime la partea ei din moștenire, precum și la partea ce a avut, cu o clauză de rentă viageră, iar tatăl meu a renunțat în întregime la partea lui dintr-un imobil și din celălalt a primit efectiv o cameră. Amândoi au renunțat în favoarea unchiului meu. Întrebarea mea este dacă eu pot contesta decizia tatălui meu?
Cel mai recent răspuns: juliaeva , utilizator 00:13, 27 Ianuarie 2024
Din ce ziceti, nu au renunțat, ci au facut partaj ca daca renunța tata nu primească o camera, nu primea nimic si nu, nu ii puteti contesta decizia, nici dacă era vb de renunțare.
Nu aveți nici o posibilitate,în timpul vieții tatăl dvs poste dispune cum de bunurile sale poate accepta renunta la o moștenire etc..
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire mel 75 mel 75 buna ziua!tatal meu a murit acum cateva luni.eu sunt fiica lui el fiind divortat de mama mea, iar inainte de decesul lui a murit si copilul lui dintr-o alta ... (vezi toată discuția)
Legalitate contract vanzare-cumparare BogdanH BogdanH Buna seara, Incerc sa va expun cat mai succint problema mea, desi e destul de stufoasa, dar as avea nevoie de ceva sfaturi Tatal meu a decis ca sa isi ... (vezi toată discuția)
Mostenire dyana.mihaela dyana.mihaela BUNA ZIUA O PROBLEMA AM SI EU. BUNICI AU DOBANDIT IN COMUN O LOCUINTA. AU UN SINGUR COPIL-ADICA MAMA CAND AVEA MAMA 14-15 ANI A DECEDAT BUNICA ,SA FACUT ... (vezi toată discuția)