avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa mediu,recuperata abuziv de leasing
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa mediu,recuperata abuziv de leasing

Autoutilitarea cumparata in leasing in 2010, Am platit taxa de mediu 12000lei,catre societatea de leasing(ea platise initial pentru inmatriculare,ulterior a recuperat de la noi,)Masina,in urma finalizarii leasingului a ramas la noi.Acum am cerut de la Anaf restituire taxa mediu si ni s-a refuzat restituirea deoarece taxa a recuperat-o societatea de leasing,.Avand in vedere indicele de calcul la restituire,as avea de incasat o suma mare..Societatea de leasing,nu-mi da nici un raspuns,din noiembrie fac cereri,sun.Ei au incasat abuziv aceasta taxa,bineinteles..
Cum pot sa-i oblig sa-mi dea taxa cu indicele de calcul al Anaf?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Taxa poluare autoutilitare moldovan_aurelian moldovan_aurelian Buna ziua. Am si eu o nelamurire. Vreau sa inmatriculez o autoutilitara, cumparata in leasing in 2009 si in luna aceasta a expirat contractul. Masina are o ... (vezi toată discuția)
Refux restituire taxa prima inmatriculare miki72 miki72 Buna ziua! Am primit acasa \'\'Decizia de respingere a cererii de restituire a sumelor reprezentand taxa speciala pentru autoturisme si autovehicule,taxa de ... (vezi toată discuția)
Timbru de mediu robertnelu robertnelu Buna ziua, Timbru de mediu este ilegal. In acest moment mai este necesara plata lui? (vezi toată discuția)