avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Telefon de serviciu Buna ziua, Angajatorul poate ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Telefon de serviciu Buna ziua, Angajatorul poate obliga salariatul ...

Telefon de serviciu
Buna ziua,
Angajatorul poate obliga salariatul sa primeasca telefon de serviciu?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: vas22 , utilizator 12:35, 26 Ianuarie 2024
Nu exista o prevedere legal in acest sens, insa prin Regulamentul Intern se pot stabili astfel de mentiuni.
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Limite regulament intern Mihaibc Mihaibc Buna ziua, Ma poate lamuri cineva care sunt limitele reglementarilor inscrise in regulamentul intern? Pot fi trecute limitari de genul nu are voie cu telefon ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna pentru evenimente familiale deosebite getutz getutz buna seara.va rog frumos,as vrea sa stiu,daca se poate,la cate zile de concediu de odihna platite am dreptul in cazul decesului tatalui meu.in contractul ... (vezi toată discuția)
Plata in numerar sau pe card Andrada Ionescu Andrada Ionescu Buna ziua, Am urmatoarea intrebare. Pana luna trecuta inclusiv am primit salariul lunar pe cardul bancar. Din momentul in care am intrat in concediu ... (vezi toată discuția)