avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Pot renunța la radierea firmei?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Pot renunța la radierea firmei?

Buna ziua,
Daca am o firma la care am depus o mentiune de radiere dar inca nu am depus si partea a doua de acte, e posibil sa continui cu firma? Este ceva de completat prin care sa spun ca nu mai vreau radierea ei? Tin sa mentionez ca mentiunea a fost deja depusa si acceptata cu mai bine de 45 de zile in urma.

Multumesc,
Alex
Ultima modificare: Vineri, 26 Ianuarie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Sediul social expira azi, dosarul de radiere firma este deja pe rol, insa mi se cere sa ofer dovada mutarii sediului MStroe MStroe Buna ziua, Am o problema. Am avut incheiat un contractde gazduire a sediului social cu o firma de avocatura pentru un an. Acesta expira azi, 28 februarie ... (vezi toată discuția)
Pact comisoriu de grad iv GeorgianaG GeorgianaG Buna ziua, va solicit un punct de vedere, eventual o solutie la urmatoarea situatie: in 2003 am achizitionat prin credit ipotecar un apartament. In actul ... (vezi toată discuția)
Radiere pfa mihaela495 mihaela495 Buna ziua, As dori sa stiu care este procedura pentru radierea PFA-ului, atat cea de la Registrul Comertului cat si cea de la Finante. Am inteles ca ... (vezi toată discuția)