avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1298 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua.Am pierdut originalul Proces verbal de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua.Am pierdut originalul Proces verbal de punere in posesie ...

Bună ziua.Am pierdut originalul Proces verbal de punere in posesie padure hotărâre judecatoreasca am fost la primărie și tot copie au și dânșii.Ce pot face pentru a obține originalul.Mentionez originalul îmi trebuie pentru cadastru și Titlu Proprietate.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: dan81 , utilizator 16:54, 26 Ianuarie 2024
De la instanta care a pronunțat hotărârea obțineți copii legalizate iar de la instituția emitenta proces verbal in duplicat.Este indicat sa le declarați pierdute în mica publicitate..
Ultima modificare: Vineri, 26 Ianuarie 2024
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Instituția emitenta adică primăria tot copie au și dânșii,au zis ca nu găsesc originalul sa îmi dea un duplicat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare teren f71l82m28 f71l82m28 Buna ziua! Bunicul meu detine impreuna cu fratele sau un teren pe care il mostenesc de la parinti. Au mers in instanta pentru impartirea terenului si au ... (vezi toată discuția)
Primaria a pierdut pv punere in posesie - nu pot obtine titlul de prorietate codrutn codrutn Buna ziua, In 2018 am primit procesul verbal de punere in posesie pentru un teren, iar de atunci astept ca Primaria sa imi elibereze tiltul de proprietate. ... (vezi toată discuția)
Anularea unui titlu de propietate in instanta Andyx Andyx Anularea unui titlu de propietate in instanta .Dupa ce s-a emis hotararea judecatoreasca cu privire la anularea unui titlu de propietate asupra unui teren,ce ... (vezi toată discuția)