avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proces verbal de punere în posesie pădure am pierdut ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proces verbal de punere în posesie pădure am pierdut originalul,și ...

Proces verbal de punere în posesie pădure am pierdut originalul,și nu am decât copie,am fost la primărie și tot copie au și dânșii.Ce pot face pentru că îmi trebuie original la cadastru.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 22:03, 23 Februarie 2025
cereti de la autoritatea care a emis PV sa elibereze un duplicat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua.am pierdut originalul proces verbal de punere in posesie ... dan81 dan81 Bună ziua.Am pierdut originalul Proces verbal de punere in posesie padure hotărâre judecatoreasca am fost la primărie și tot copie au și dânșii.Ce pot ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac pentru a obtine un document pe care nu-l detin decat in copie? alex68 alex68 Va adresez rugamintea sa-mi spuneti ce demersuri trebuie sa fac pentru a obtine in original (sau copie legalizata - nu stiu care este denumirea in acest caz) ... (vezi toată discuția)
Buna seara, am si eu o problema cu intocmirea unui dosar de obtinere ... Carla87 Carla87 Buna seara, Am si eu o problema cu intocmirea unui dosar de obtinere a unui titlu de proprietate. Bunica mea a castigat acel teren in instanta printr-o ... (vezi toată discuția)