avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Fondul de rulment este obligatoriu? Exista sancțiuni ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Fondul de rulment este obligatoriu? Exista sancțiuni ...

Bună ziua!
Fondul de rulment este obligatoriu? Exista sancțiuni care se pot aplica pentru cei ce nu contribuie?
Cel mai recent răspuns: criseug , utilizator 10:52, 31 Ianuarie 2024
el e obligatoriu, se constituie ca sa platiti la timp facturile. Se platesc penalitati.
Mulțumesc!

gi-jane2 a scris:

el e obligatoriu, se constituie ca sa platiti la timp facturile. Se platesc penalitati.

Fondul de rulment si nu se supune penalitatilor. Penalitati se aplica, conform legii 196/2018, ART. 77
(1) Asociația de proprietari poate stabili un sistem propriu de penalități pentru orice sumă cu titlu de restanță, afișată pe lista de plată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalitatea nu poate fi aplicată la alte sume decât cele care ... gambette gambette Penalitatea nu poate fi aplicată la alte sume decât cele care au natura cotelor de întreținere? (vezi toată discuția)
In baza articolului 77 din legea 196 / 2018 privind asociațiile ... Urduban Dumitru Urduban Dumitru In baza articolului 77 din legea 196 / 2018 privind asociațiile de proprietari, asociația noastră a stabilit un sistem propriu de penalități pentru orice ... (vezi toată discuția)
Penalități la întreținere pe anul 2023. eu nu am plătit ... veveriza veveriza Penalități la întreținere pe anul 2023. Eu nu am plătit întreținerea pe 4 luni de zile o sumă de 950 lei o persoană. Cu cât sunt penalizată? Cu ... (vezi toată discuția)