avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Buna ziua! Imi poate explica si mie cineva conform ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Buna ziua! Imi poate explica si mie cineva conform art.50 din ...

Buna ziua! Imi poate explica si mie cineva conform art.50 din hg 1425/06 pentru a putea devenii sef serviciu extern. Experienta mea se apropie de 5 ani ca si inspector ssm, am terminat o facultate economica, pot sa fac cursul postuniversitar de evaluator de risc, am nevoie neaparat de studiile tehnice?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 18:33, 31 Ianuarie 2024
Dna. respectiva nu este familiarizata cu legislatia ssm.
Cursul de evaluator de risc nu tine loc de curs postuniversitar sau de masterat in domeniul ssm.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara ! am si eu o intrebare, la cerintele minime de pregatire ... TnsAdrRzv TnsAdrRzv Buna seara ! Am si eu o intrebare, la cerintele minime de pregatire in domeniul SSM, nivel superior, diploma de cilenta trebuie sa fie stric pe profil tehnic ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, eu as dori sa lucrez in domeniu ssm, am facut cursul ... PTmi PTmi Buna ziua, eu as dori sa lucrez in domeniu Ssm, am facut cursul de 80 de ore, am studii superioare Drept, acum vreau sa fac cursul postuniversitar evaluare de ... (vezi toată discuția)
Grad superior ssm Adrian Blanaru Adrian Blanaru Un angajat care are curs postuniversitar ERSSM 180 ore este considerat grad superior? Daca da, care sunt atributiile dpdv legal a unui angajat cu grad ... (vezi toată discuția)