avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Eu am o pensie de 1281 de lei, beneficiez de card de ...
Discuție deschisă în Executare silită

Eu am o pensie de 1281 de lei, beneficiez de card de alimente.Anul ...

Eu am o pensie de 1281 de lei, beneficiez de card de alimente.Anul trecut,am primit înștiințare de la pilonul 2 de pensii prin care mi se aducea la cunoștință că am dreptul sa scot toată suma din contul de la pilonul II. Am trimis actele necesare și mi s-a aprobat. Acum primesc 2000 de lei pe o perioada de 4 luni, as dori sa știu dacă aceste sume de bani îmi vor afecta incarcarea cardului de alimente Vă mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Pensie diminuată la recalculare!!!ce sumă va scrie pe talon, în septembrie? CYBORG CYBORG 10 septembrie 2024-09-10 Bună ziua! Azi am luat decizia de recalculare a pensiei. Eu iau pensia minimă, în august 2024 pe talonul adus de poștaș cu ... (vezi toată discuția)
Poprire maia andrei maia andrei Buna ziua ! Am poprire 1/3 pe salariu , instituita de executor judecatoresc pt suma de 2000 ron, Intampin urmatoarele probleme: 1- firma unde lucrez a ... (vezi toată discuția)
Am lucrat 10 ani in romania, am cumparat 5 ani, am bagat actele ... Nicolae7 Nicolae7 am lucrat 10 ani in romania, am cumparat 5 ani, am bagat actele de pensionare la 65 ani in august, s-a aprobat o pensie de asigurari sociale de 835. Stagiul de ... (vezi toată discuția)