avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, Mama divorțată ,copil 16 ani , custodie ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, Mama divorțată ,copil 16 ani , custodie comuna cu ...

Buna ziua,
Mama divorțată ,copil 16 ani , custodie comuna cu tatăl copilului.
Dupa terminarea anului școlar intenționez să ne mutăm la Bacău, copilul va fi înscris la școala acolo.
Am nevoie de acordul tatălui?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:36, 27 Ianuarie 2024
Aveti, da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua!în urma divorțului s-a stabilit și custodia comuna ... Alexandra263 Alexandra263 Bună ziua!în urma divorțului s-a stabilit și custodia comuna a copilului, acestuia stabilindui-se domiciliul la mama.acum vrem sa ne mutam în alt oraș la ... (vezi toată discuția)
Bună ziua,sunt divorțată și am un băiețel de 11 ani in ... Mihaela Alice Mihaela Alice Bună ziua,sunt divorțată și am un băiețel de 11 ani in custodie comună, copilul a învățat în Ploiești până anul acesta (a terminat clasa a 4 a) ... (vezi toată discuția)
Buna dimineața.un mic ajutor va rog daca se poate.doi părinți ... timofteandreius timofteandreius Buna dimineața.Un mic ajutor va rog daca se poate.Doi părinți divorțați din anul 2012 cu doi copii(unul de 11 ani altul de 16 ani)au custodie comună cu ... (vezi toată discuția)