avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Nesemnare act aditional la CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Nesemnare act aditional la CIM

Buna ziua!
Am primit act aditional la CIM de la angajator cu propunere de marire de salariu. Intrucat este in curs negocierea contractului colectiv de munca intre sindicat si patronat si pentru ca oferta de pe AA mi se pare prea putin fata de inflatie, nu doresc sa accept. Ce pot sa scriu pe acest act? Angajatorul vrea sa mentionez ca refuz sa semnez. Mutlumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:49, 28 Ianuarie 2024
Nu-l semnati daca nu va convine clauzele ... nu este obligatoriu sa scrieti ceva pe AA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare salariu unilaterala cirsteaioana cirsteaioana Buna ziua, Va rog sa-mi raspundeti daca pot modifica salariile la min pe economie (670 ) fara acordul salariatului, avand in vedere ca nu avem contract ... (vezi toată discuția)
Act aditional la ccm nesemnat shoni17 shoni17 Intr-o mare companie de stat sunt salariati care nu au semnat Actele Aditionale la CCM. Motivul este ca acestia nu au primit maririle salariale rezultate in ... (vezi toată discuția)
Discriminare salariala prin contractul colectiv de munca eugen bellei eugen bellei am mai intrebat,dar nu am primit(sau nu stiu sa caut)raspuns.In urma negocierilor colective in care a participat patronatul si sindicatul-desi nu sunt membru ... (vezi toată discuția)