avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale nedumerire
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

nedumerire

am avut o societate SRL cu domiciliul fiscal in Brasov si in dec.2008 am cesionat partile sociale catre o firma cu domiciliul fiscal in SIBIU,mentionez ca firma avea datori la buget.Ag,Fiscala Brasov nu doreste sa scoata din ev.fiscale firma motivind ca eu adica cel care a vindut firma aveam obligatia sa le prezint cererea de inregistrare a noului domiciliu fiscal a celui care a cumparat firma/Este normal sa mai primesc somati de plata a datoriior la buget ? pentru o firma care nu mai figureaza la registrul comertului din Brasov ? Multumesc mult pt.rabdarea de care dati dovada,.....o seara buna va doresc
Cel mai recent răspuns: Veronica Popescu , Avocat 22:42, 1 Februarie 2010
Sfatul meu este sa-i ignorati! Acele somatii de plata nu va mai angajeaza in nici un fel raspunderea cata vreme ati cesionat partile sociale cu activ si pasiv , adica cu tot cu datoriile respective!B-)
Daca le-ati aratat actele de cesiune a creantelor celor de la Finante, atunci acestia nu ar trebui sa va mai trimita somatii de plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumpararea unei firme ninah ninah buna ziua, as dori sa cumpar o gradinita cu after school, care este activa. despre ce ar trebui sa ma interesez pentru inceput? cum se va proceda cumpararea? ... (vezi toată discuția)
Am cesiunat un srl. Jimmy74 Jimmy74 Buna ziua,am o nelamurire va rog anul trecut am cesionat srl.la ca eram asociat impreuna cu sotia,eu fiind administrator,problema este ca am avut o datorie ... (vezi toată discuția)
Puteti sa ma ajutati?????? globaljobexperience globaljobexperience Buna ziua. Numele meu este Man Marcel si v-as fi recunoscator daca ati putea sa imi raspundeti la cateva intrebari. Am fost citat in calitate de invinuit ... (vezi toată discuția)