avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1233 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... abuz prin însușirea de spațiu de uz comun
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

abuz prin însușirea de spațiu de uz comun

Bună ziua, președintele asociației noastre de bloc din București e un om violent, cu cazier(a făcut pușcărie pentru că a bătut un polițist) - nu știu cum de a fost ales, asta s-a întîmplat pînă să ajung eu acolo.
El a divizat curtea blocului, foarte spațioasă și cu un dud uriaș splendid în mijloc, cu gard viu din tuia în două părți, apoi și-a însușit o parte pe care era o magazie din cărămidă. Din magazie și-a făcut casă cu 2-3 camere plus baie. Știm că NU e legal, dar nu putem reclama pentru că are pile și la poliție, și la primărie și află imediat, după care să-l ferească Dumnezeu pe cel în cauză.
Ce să facem, cum să acționăm?!?!?! Sîntem disperați...
Mulțumim pentru ajutor!!!
Cel mai recent răspuns: RML , utilizator 01:11, 7 Februarie 2024
Mai nou și-a instalat cameră de luat vederi ÎN CURTEA BLOCULUI. UNDE să reclamăm ilegalitatea acestui lucru, CUI?!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ridicare construcție pe spațiul comun din curtea blocului RML RML Bună ziua, președintele asociației noastre de bloc din București e un om violent, cu cazier(a făcut pușcărie pentru că a bătut un polițist) - nu ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune ContSters91960 ContSters91960 se poate iesi din indiviziune fortata, cu o hotarare definitiva si irevocabila in care se specifica ca nu se mai poarte imparti in natura si nu se da sau ... (vezi toată discuția)
Solutionare a unui conflict cu 2 vecine nebune oldjimmy70 oldjimmy70 Salutare tuturor. Am decis sa deschid subiectul si aici, pentru ca momentan nu stiu exact cum pot solutiona aceasta situatie. Domiciliez la casa, iar casa a ... (vezi toată discuția)